Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Paweł Strażnik

|
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 15:26 Temat postu: Kto gra WISE i o której?? |
|
|
Jak w temacie.Może zagram,proszę o odpowiedzi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ckapsel Mistrz Rycerski

|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 23:38 Temat postu: |
|
|
Oco hodzi ?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kain Mod Magów

|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 23:27 Temat postu: |
|
|
konatkt ze mna 4401858 moje gg.pisac
gramy róznie czasem kilka dni w tygodniu _________________ #sesja Miasto: Dante Cavenaghi
#sesja Wichry Północy: Kain
Kobiet potrafiących służyć za materac jest wiele na tym naszym nie najweselszym ze światów. Ale znalezienie dowcipnie czy roztropnie gadającego materaca nie jest już takie proste |
|
Powrót do góry |
|
 |
ernest

|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 00:01 Temat postu: |
|
|
elllo kto gra w whfrp jak tak to wlcie do mnie ja zawsze chetny mòj kontakt 854361gg pozdro dla wyjadaczy chleba |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paweł Strażnik

|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 13:52 Temat postu: |
|
|
Pona wiam temat kto gra w wise i o której i w jakich dniach i proszę o szybkom odpowiedz lub wolniej możecie jak chcecie.Proszę o odpowiedzieć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kain Mod Magów

|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 14:08 Temat postu: |
|
|
Paweł TY TEŻ SOBIE KUP SŁOWNIK, JAK CKAPSEL. NIE NO MOŻE SIE CZEPIAM ALE ZDANIA TYPU "szybkom odpowiedz lub wolniej" LUB "Proszę o odpowiedzieć" BOLĄ.
I BEZ OBRAZY AZ MI GŁUPIO ZE MIESZACIE NIEDALEKO MNIE.
JAK KTOŚ CHCE GRAĆ NIECH SIĘ ZGŁASZA DO POSZCZEGÓLNYCH OSÓB, PISZCIE NA PRIV ALBO NA GG.I NIE RÓBCIE OFFTOPICU!!!!!! _________________ #sesja Miasto: Dante Cavenaghi
Kobiet potrafiących służyć za materac jest wiele na tym naszym nie najweselszym ze światów. Ale znalezienie dowcipnie czy roztropnie gadającego materaca nie jest już takie proste |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paweł Strażnik

|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 14:16 Temat postu: |
|
|
kain napisał: |
Paweł TY TEŻ SOBIE KUP SŁOWNIK, JAK CKAPSEL. NIE NO MOŻE SIE CZEPIAM ALE ZDANIA TYPU "szybkom odpowiedz lub wolniej" LUB "Proszę o odpowiedzieć" BOLĄ.
I BEZ OBRAZY AZ MI GŁUPIO ZE MIESZACIE NIEDALEKO MNIE.
JAK KTOŚ CHCE GRAĆ NIECH SIĘ ZGŁASZA DO POSZCZEGÓLNYCH OSÓB, PISZCIE NA PRIV ALBO NA GG.I NIE RÓBCIE OFFTOPICU!!!!!! |
Przepraszam cię i innych za moje błędy bo ja pisze nie patrząc na błędy i na szybko,a ckapsel pewnościom tez.A wcześniejsze pytania też się liczą teraz i tylko te poprzednim poście pytania proszę odpowiadać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kain Mod Magów

|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 16:03 Temat postu: |
|
|
Gramy głównie w soboty......godziny rózne ustala to prowadzący....jest ich kilku. Nie ma określonych dni i godzin, rózne zależy to od grających
To patrz co piszesz bo jestem za stary zeby zastanawiac się o co ci chodzi w postach piszesz. A JAK NIE PATRZYSZ TO PATRZ!!!!! _________________ #sesja Miasto: Dante Cavenaghi
|
Powrót do góry |
|
 |
Jaracz Markgraf

|
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 22:54 Temat postu: |
|
|
Jeeej... wkurzyliście Kaina... lepiej się poprawcie i korzystajcie z worda, tudzież inszego edytora tekstu z korektorem ortografii, bo inaczej przyjdzie do was i przekonacie się, że straszne opowieści o krwawych ofiarach nie są tylko bajkami.
No... a jeśli zaś chodzi o WISE... Nie będę zakładał nowego tematu, bo to nie wypada, a że rozmowa kręci się wokół WISE to tu zamieszczę informację. Wieści do Kaina, Arienny i reszty ekipy z sobotnich (i nie tylko) sesji: Postaram się wrócić do fachu po następnym weekendzie. Jednocześnie przepraszam was za tak długą zwłokę z kontynuacją przygody jak również za utrudnienia przy próbie skontaktowania się ze mną.
PS: Mam nadzieję, że było wystarczająco oficjalnie. _________________ #Przyjaciel czy Wróg => Alex Zir, człowiek, magister alchemik.
#Przekleństwo Wzgórz Hager => Brokk Imrakson, krasnolud
#Sylvania - Ziemia Przeklętych => Gerhard, człowiek
#Lily et Pique - Blaise Cillianmour, szlachcic |
|
Powrót do góry |
|
 |
Darkfire Przepatrywacz

|
Wysłany: Sob Wrz 30, 2006 10:02 Temat postu: |
|
|
Ja też z chęcią się skusze. kontakt gg=8938838. Wystarczy powiedzieć kiedy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Warmlotek Mod Czarnej Biblioteki

|
Wysłany: Pią Cze 18, 2010 13:01 Temat postu: |
|
|
gracie na tym wise?
Zagralbym wlasnie na jakims czacie,skypie lub czyms innym bo forumowe sesje mnie nie bawia:). _________________ #Sesja Przyjaciel czy Wróg? ==> Ingwar Ingersson, krasnolud
#Ciężkie jest życie na morzu==>Hektor Lombard, człowiek |
|
Powrót do góry |
|
 |
drunx
|
Wysłany: Nie Wrz 19, 2010 11:46 Temat postu: |
|
|
i ja sie chetnie dolacze do czegos takiego jezeli jeszcze istnieje |
|
Powrót do góry |
|
 |
Skrobo Odźwierny

|
Wysłany: Pią Sty 21, 2011 14:07 Temat postu: |
|
|
Ja również bardzo chętnie zagrałym w WISE, czy istnieje jakaś ekipa która jeszcze grywa??
Jak się prawidłowo zalogować, nie mogę chyba założyć konta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|